Wie zijn wij

Nicole: Al vanaf jonge leeftijd ben ik dol op Barbie. Vroeger speelde ik met deze leuke poppen, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, nu is mijn passie het sparen van Barbie Collector Items én het in een thema neerzetten van een Barbie in een vitrine. Niks is te gek, echt alles is mogelijk! Voor klanten heb ik inmiddels vitrines mogen maken in de meest uiteenlopende thema’s.
Ook ben ik dol op fotograferen, het liefst kinderen, en als je de wens hebt om iemand met een kwast te vereeuwigen is dat ook zeker voor mij een mogelijkheid!
We vullen elkaar heel goed aan, we bedenken samen veel nieuwe creatieve projecten en we zijn altijd bereikbaar voor vragen, zowel via de mail als via de app/mobiel.
Nathalie: Creatief ben ik op verschillende vlakken: schilderen, meubels restaureren en werken aan lampen en andere items met het gebruik van gerecyclede materialen. Ik heb inmiddels vele lampen mogen maken met een thema voor klanten. Eerst bespreken we wat de wensen zijn, de hobby’s, interesses en kenmerken van de “ontvanger” en zo kom ik dan tot één geheel. Een andere passie is schilderen, het liefst in opdracht. Zo heb ik honden, katten en portretten gemaakt. Sinds een paar maanden ben ik begonnen met 3D schilderijen en panelen, heerlijk vind ik het om dat te maken!